Ontmoet de medewerkers van Dierenkliniek de Vijfsprong

Bij Dierenkliniek de Vijfsprong hebben we veelal een achtergrond in de paardensport en hebben we zelf gezelschapsdieren. We zijn experts in dierenwelzijn en zetten ons dag in dag uit met liefde voor u en uw dier in. Paarden en gezelschapsdieren zijn bij ons in goede handen. We stellen ons graag aan u voor.


Dierenartsen

Ontmoet de medewerkers van onze dierenkliniek voor paarden en gezelschapsdieren.

Bas Schillemans

Ik studeerde in 2000 af aan de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Na gewerkt te hebben in een landbouw- en gezelschapsdierenpraktijk en paardenpraktijk, richtte ik in 2005 Dierenkliniek de Vijfsprong op. Deze bouwde ik vanaf 2006 verder uit met Irene. Naast erkend paardenarts ben ik erkend keuringsdierenarts. Directe acceptatie door de verzekering is bij ons dus mogelijk.

Ik voer taken uit in de paardenkliniek in Wekerom, maar werk ook voor de gezelschapsdierenpraktijken. Ook houd ik spreekuren, verricht ik chirurgische ingrepen, HD- en ED-keuringen en maak ik röntgenfoto’s waar nodig. Dit werk is geaccepteerd door de Raad van Beheer.


Wij doen er alles aan om uw gezelschapsdier gezond te houden.

Irene Ahne-Schillemans

Ik hou me van jongs af aan intensief met paarden en wedstrijdsport bezig. In 2000 studeerde ik af  in Utrecht. Vervolgens ging ik direct aan het werk in een paardenpraktijk, waar ik vooral keuringen, kreupelheden en gynaecologie deed. 
Sinds 2006 bouw ik samen met Bas Dierenkliniek de Vijfsprong verder op. Naast erkend paardendierenarts ben ik inmiddels gecertificeerd Backbone Academy chiropractor en behandel ik dieren als gecertificeerd dry-needling-specialist.

Ook ben ik natuurlijk trotse moeder van Stan en Noortje die beiden in de ponysport actief zijn, vooral in het springen. Daardoor is ons gezin in de weekenden regelmatig op wedstrijden te vinden.

Ontmoet de medewerkers van onze dierenkliniek voor paarden en gezelschapsdieren.

Giliam van der Straaten

Ik ben geboren en getogen op Curacao en heb in Utrecht diergeneeskunde gestudeerd. Na kort elders te hebben gewerkt ben ik vanaf april 2010 hier werkzaam. Ik ben erkend paardendierenarts, maar werk ook graag in de gezelschapsdieren. Mijn specialisatie binnen de praktijk is embryotransplantatie en gebitsbehandelingen.


In mijn vrije tijd ben ik graag actief in de westernsport en daarnaast ben ik de trotse vader van 2 prachtige dochters!

Dierenarts-Assistentes

Patricia van Bennekom

Ik ben geboren in Hilversum en woon sinds 2005 in Lunteren.
Sinds 2010 werk ik als paraveterinair bij Dierenkliniek de Vijfsprong. Na het behalen van mijn diploma Paraveterinair bij het Groenhorst College te Barneveld kon ik hier direct aan de slag.

In mijn vrije tijd geniet ik van de activiteiten met mijn dochter Yuna, en hondjes Blazhe en Mysla. Ik ben vaak te vinden op een hondenschool in Ede waar ik agility-lessen volg en geef. U kunt mij tegenkomen in Wekerom, Hoenderloo en Lunteren.

Wij doen er alles aan om uw gezelschapsdier gezond te houden.

Sasja Wester

Mijn naam is Sasja Fleur Wester. Sinds begin 2013 ben ik werkzaam bij Dierenkliniek de Vijfsprong, waar ik de administratie verzorg. Ik ben in 2005 afgestudeerd als bedrijfsleider en trainer paardensport allround aan het NHB Deurne. Deze combinatie van administratie en contact met paarden en gezelschapsdieren trekt me in deze baan!

Ik ben moeder van onze zoon Jaxten Drost, geboren in 2016. Met mijn merrie van Sir-Sinclair-afkomst, genaamd 'Alicante' rijd ik fanatiek in de dressuursport. Ik geef daarnaast instructie.

Ontmoet de medewerkers van onze dierenkliniek voor paarden en gezelschapsdieren.

Gerrita Boon

In februari 2015 ben ik het team van Dierenkliniek de Vijfsprong komen versterken. Ik ben geboren en getogen op de boerderij van mijn ouders in Barneveld. Het zorgen voor dieren zat er al vroeg in. In 2014 behaalde ik mijn diploma Paraveterinair. De passie voor paarden is groot. Daarom ben ik ook in mijn vrije tijd op een paard te vinden.


Roos van der Wel

Van oorsprong ben ik Arnhemse. Sinds september 2017 werk ik als dierenartsassistente voor Dierenkliniek de Vijfsprong, zowel met paarden als gezelschapsdieren.

Ik heb de opleiding Paardenhouderij gevolgd aan het Groenhorst te Barneveld en de ORUN-opleiding gedaan bij de KNHS te Ermelo. Zelf heb ik sinds kort ook een hondje, ik rijd paard en geef ook paardrijles.


Dierenkliniek De Vijfsprong
Vijfsprongweg 28
6733 JJ Wekerom


KVK: 52876365

Lid van:

Het beste voor uw paard of gezelschapsdier.