Voedings- en gedragsadvies voor honden en katten 

Voedings- en gedragsadvies hangen in sommige gevallen samen, maar dat hoeft niet zo te zijn. Dierenkliniek de Vijfsprong adviseert over gewichtsproblemen, bepaalde ziektes en fysieke aandoeningen, maar ook bij ongezellig gedrag. Maak een afspraak of neem contact op als u hier meer over wilt weten.

Voedingsadvies

Zowel over- als ondergewicht verkort de levensverwachting van uw hond of kat. Welk gewicht gezond is, hangt af van ras en formaat van uw dier. Vaak kunt u zelf wel een goede inschatting maken. Wij letten hier ook al voor u op tijdens de controle- en vaccinatieronde. Aarzel vooral niet als u vragen heeft, het gaat immers om de gezondheid van uw maatje.

Bij bepaalde aandoeningen, zoals diabetes, geven wij standaard advies over de beste voeding. We willen immers allemaal dat uw huisdier zo lang mogelijk gezond blijft.


Gedragsadvies

Heeft u een hond met gedragsproblemen? Of wilt u de opvoeding van uw pup vanaf het begin goed aanpakken? Patricia van Bennekom helpt u daar graag bij. Zij geeft wekelijks agility-lessen op de hondenschool. Zelf volgt ze ook trainingen om haar kennis bij te houden en om van andere deskundigen te leren. Zij werkt in alle 3 de praktijken.

Neem contact op