Vaccineren, chippen, ontwormen en ziektebehandeling

Wie staat ingeschreven bij Dierenkliniek de Vijfsprong, krijgt een jaarlijkse herinnering voor de inentingen thuisgestuurd. Daarnaast leveren wij ontwormingskuren, chippen wij uw trouwe vriend graag voor u, en doen we onderzoek als hij of zij ziek is.

Chippen

Deze eenmalige ingreep kan u veel kopzorgen schelen wanneer u een dier heeft dat graag door de bossen rent. Met een chip vindt u hem of haar altijd terug. Voor honden is een chip sinds 2013 zelfs verplicht. Registreer de chip wel direct bij de NDG, en geef een verhuizing altijd door. Anders heeft u er nog niets aan. Dierenkliniek de Vijfsprong voert de ingreep voor u uit.


Vaccineren

Een jaarlijks terugkerende handeling waarmee u uw dier beschermt tegen allerlei ziektes. Wij herinneren u aan de reguliere cocktailenting, maar leveren ook inentingen tegen kennelhoest en hondsdolheid. Deze is verplicht in bepaalde landen. Tijdens het inenten doen we ook een check-up. We controleren hart, longen, ogen en oren.

Ontwormen

Wij adviseren u om uw hond of kat 4x per jaar te ontwormen. Hier bestaan pillen voor, maar niet elke kat ziet dit zitten. In dat geval is een pipetje wel zo gemakkelijk. We leveren u het product dat het beste bevalt. Tips en trucs krijgt u er gratis bij.

Uw kat of hond is ziek

Vervelend. In de praktijkruimtes in Wekerom, Lunteren en Hoenderloo verrichten we uitgebreid onderzoek naar de oorzaak. Hiervoor hebben we bloedapparatuur, echoscopie voor dieren en röntgen paraat staan. Is de oorzaak bekend, dan doen we er alles aan om uw dier snel beter te krijgen.

Maak een afspraak